Een eersteklas ervaring voor al onze studenten

Lees waarom Weaver English anders is dan andere Engelse scholen.

Bekijk cursussen Meer informatie
english courses

Team

Maak kennis met ons team dat voor je klaar staat op je weg naar succes.

hilary porter english teacher rotterdam

Hilary

Hilary komt uit Forth Worth, TX, USA en heeft Engels gedoceerd in Amerika en Nederland. Zij spreekt ook Italiaans en haar specialiteiten zijn academisch en zakelijk Engels.

english teacher rotterdam weaver english kate

Kate

Kate komt uit Portland, OR, USA en heeft Engels gedoceerd in Australië, Nieuw-Zeeland, en Canada. Zij spreekt ook Italiaans en haar specialiteit is academisch Engels.

weaver english rotterdam

Siska

Siska is de medewerker studentenondersteuning bij Weaver English. Ze woont in Rotterdam en spreekt Nederlands, Engels en Duits. Siska zorgt ervoor dat onze studenten de informatie krijgen die ze nodig hebben om zich in te schrijven voor een van onze cursussen.

Onderwijsvorm

Door onze unieke stijl van lesgeven, gebaseerd op relevantie en herhaling, leer je vol vertrouwen Engels spreken op een manier waar je jarenlang profijt van hebt.

relevant english course content

Relevant Content

Onze lessen zijn altijd relevant en gericht op actuele onderwerpen die je elke dag tegenkomt. De inhoud van de cursus is op maat gemaakt, zodat je de woorden en vaardigheden leert die je nodig hebt om in het dagelijks leven te slagen.

customized english course lessons

Customized Lessons

We gebruiken geen boeken in onze lessen. Elke groep wordt beoordeeld en krijgt les volgens een door de docent op maat gemaakt lesplan.

Gemakkelijk te bereiken locatie

De meest geschikte locatie in Rotterdam voor een cursus Engels. Gelegen direct naast Rotterdam Centraal Station en te bereiken met auto, trein, metro, tram of fiets.

Missie

Onze missie is om jou te helpen je doelen te bereiken. We doen dit door te zorgen voor een optimale leerervaring voor al onze studenten, van registratie tot het voltooien van de cursus.

customer service for english course

Klantvriendelijkheid

We zijn trots op onze op onze Amerikaanse klantvriendelijkheid. Al onze studenten worden beschouwd als gewaardeerde leden van de Weaver English familie.

comfortable classrooms for english course

Uitstekende klaslokalen

Mooie grote lokalen met comfortabele stoelen en genoeg ruimte voor jou en al je klasgenoten. We beschikken over grote tv's en muren met whiteboards zodat je gemakkelijk onze lessen kunt volgen.

Recensies

Lees wat een aantal van onze studenten in Nederland zegt over onze online Engelse lessen.

Roos

"Deze Engelse lessen waren erg nuttig. De lessen waren leerzaam en goed te volgen. Ik beveel deze cursus absoluut aan."

Johan

"Ik ben heel blij dat ik deze Engelse lessen heb gevolgd. Jullie zijn zowel serieus als relaxed. Ga vooral zo door en bedankt voor het vertrouwen dat ik heb gekregen om Engels te praten!"

Begin vandaag met je cursus Engels

Ben je er klaar voor om je Engels te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op en krijg binnen 10 minuten een reactie.

Meer informatie